Wat is de hoogte van de Icelotto bonus?

Steeds meer mensen spelen mee met de Icelotto. Dat is ook niet zo vreemd, de Icelotto bonus kan namelijk heel interessant zijn. Je kunt dit zien als een soort loyaliteitsprogramma. Hoe belangrijker je bent voor Icelotto, hoe hoger je bonus kan zijn. Bij Icelotto noemen ze dit ook wel een VIP-account. Je krijgt dan een hele speciale behandeling. Wat dit is hangt van een aantal zaken af. Denk bijvoorbeeld aan het soort spel dat je speelt, maar ook aan de hoogte van de bedragen. Er is in dat opzicht zeer veel mogelijk met Icelotto.

Eerste aankoop
De belangrijkst Icelotto bonus is toch wel die van de first purchase. Dit is enigszins te vergelijken met de manier waarop in bijvoorbeeld online casino’s aan het werk gegaan wordt. Je krijgt dan direct een bonus omdat je geld hebt uitgegeven aan loterijtickets. Die bonus krijg je dan direct uitgekeerd op je account. Dit is vaak ongeveer gelijk of precies gelijk aan het bedrag van je inleg. Het is voor deze bonus zo dat eigenlijk iedereen hem kan krijgen. Dit maakt het aantrekkelijk om via deze weg aan de loterij mee te doen. Zeker ook als net nieuw bent.

Ook later
Ook als je al wat langer speelt kan je veel profijt hebben van de Icelotto bonus. De bedragen zijn dan misschien niet direct meer zo groot als bij de cashback bonus van je eerste aankoop, maar nog altijd de moeite waard. Dit is vooral het geval wanneer je al wat langer meedoet en je dus een trouwe speler bent. Daarom wordt het ook wel een loyaliteitsbonus genoemd. Je kunt het ook zo bekijken dat je bij Icelotto dus eigenlijk al snel altijd prijs zal hebben. Je krijgt immers bij je aankoop dan altijd tenminste een paar euro van je inzet weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *