Vrouw wint 17 miljoen in loterij: ex krijgt helemaal niets

2016 was geen goed jaar voor Beverly Doran van 37 jaar oud. De moeder van vier kinderen scheidde niet alleen van haar man, maar moest ook van een uitkering leven. Ze had moeite de eindjes aan elkaar te knopen, tot ze groot nieuws kreeg. Ze won de loterij en ontving maar liefst 17 miljoen op haar rekening.

Ex-man laat vrouw zitten en krijgt niets

Beverly Doran was twaalf jaar samen met haar man, toen hij haar vorig jaar besloot te verlaten. De klap was extra groot omdat drie van de vier kinderen van het stel een beperking hebben. Beverly moest leren te overleven met een kleine uitkering, terwijl ze voor drie kinderen met een beperking moest zorgen. Haar ex-man was ondertussen al lang verder gegaan met zijn leven en keek eigenlijk niet meer om naar zijn ex-vrouw met geldproblemen.

Nu Beverly de loterij heeft gewonnen, is alles anders. Haar ex-man had rijk kunnen zijn als hij haar niet had verlaten, maar nu krijgt hij niets. Hij schreef zelf op Facebook dat hij geen cent krijgt van zijn ex-vrouw en dat mensen hem dus niet om geld hoeven te vragen. “Ik ben blut”, geeft hij zelf aan. Wel geeft de man aan hier vrede mee te hebben. “Ik ben blij voor haar. Dat mijn kinderen in rijkdom opgroeien, is goed om te weten”, zo geeft hij aan in een interview met de Toronto Sun.

Een mooi leven voor Beverly en haar kinderen

Beverly weet nog niet zo goed wat ze met het grote geldbedrag moet doen. Wel is het duidelijk dat zij en haar vier kinderen een mooi leven tegemoet gaan, zonder zorgen over geld. “Het is nog steeds een gekkenhuis. Ik ben er nog niet aan gewend”, verklaart de kersverse miljonair in een interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *