Lotto opzeggen? Het opzeggen van de lotto doe je zo

Sommige mensen winnen flinke bedragen met hun lidmaatschap bij een loterij, maar er zijn ook mensen die helemaal niets hebben verdiend met het spelen van lotto. Hoor jij bij de tweede groep mensen en ben je het zat om niets te verdienen met jouw deelname aan de lotto? Dan kun je jouw lidmaatschap opzeggen. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Het opzeggen van een lidmaatschap: vaak telefonisch

Hoe je jouw lidmaatschap bij de loterij precies op moet zeggen, is afhankelijk van de loterij waar je lid van bent. De meeste loterijen vragen om een telefonische opzegging en vragen je naar de klantenservice van de lotto te bellen, maar er zijn ook loterijen die je vragen om online een formulier in te vullen om zo de loterij op te zeggen. De beste manier om erachter te komen hoe je jouw lidmaatschap bij de loterij op moet zeggen, is door even op de website van de loterij te kijken en te achterhalen hoe je jouw abonnement op kunt zeggen.

Aanbiedingen bij het opzeggen van een lidmaatschap

Omdat de loterij je natuurlijk niet kwijt wil als klant, zal je bij het lotto opzeggen van de lotto veel aanbiedingen krijgen. Sommige van deze aanbiedingen zijn erg interessant en zeker de moeite waard, maar luister goed naar de aanbieding die je krijgt en de kosten die hier tegenover staan. Krijg je een echt interessante aanbieding, dan kun je altijd nog overwegen om jouw abonnement toch te laten bestaan. Krijg je aanbiedingen met een te lage korting of krijg je een aanbod dat je om een andere reden niet interessant vindt, dan kun je jouw lidmaatschap alsnog beter opzeggen.

Na het opzeggen: koop losse loten

Als je jouw lidmaatschap hebt opgezegd, betekent dit niet dat je helemaal geen lotto games meer kunt spelen. Om alsnog kans te kunnen maken op grote jackpots en flinke winsten en tegelijkertijd minder geld te betalen aan de loterij, kun je ook losse loten kopen om af en toe mee te spelen. In dit geval zijn de kosten lager, maar kun je alsnog incidenteel proberen om hoge winsten te verdienen met jouw deelname aan een loterij. Je kunt de losse loten van diverse loterijen gewoon bij de boekhandel kopen, maar online lotto spelen is ook mogelijk.

1 Comment

  1. De Lotto opzeggen ? Dat is snel geregeld via opzeggen .nl. Gebruik de gratis opzegbrief in combinatie met de gratis verzendservice of bel gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *