Krasloten online kopen: wel of niet interessant?

De Lotto biedt zijn krasloten niet alleen in de winkels aan, maar geeft je ook de mogelijkheid om jouw favoriete krasloten online aan te schaffen. Het online aanschaffen van krasloten kan interessant zijn, maar toch is dit niet interessant voor iedereen. Waarom het online aanschaffen van krasloten wel interessant is en waarom het ook vervelend kan zijn om je loten online te kopen, lees je in dit artikel.

Online krasloten kopen: je bespaart jezelf een tripje naar de winkel

Vind je het ook zo vervelend om iedere keer naar de winkel te gaan om jouw favoriete krasloten te kopen? Dan is het online aanschaffen van krasloten echt iets voor jou. Je hoeft niet naar de winkel toe te rijden, te fietsen of te lopen en je bespaart jezelf bovendien een lange rij bij de kassa. Koop je jouw loten online, dan blijf je lekker binnen zitten en kun je jouw loten gewoon afrekenen zonder in de rij te moeten staan.

Online krasloten kopen: je hebt de loten niet meteen

Een nadeel van het online aanschaffen van krasloten, is het feit dat je jouw aangeschafte loten niet meteen hebt. Ga je naar de winkel om loten te kopen, dan loop je naar buiten met de nieuwe loten in je zak. Online is dit niet het geval, simpelweg omdat jouw bestelling nog verwerkt moet worden. Dit betekent dat je even geduld moet hebben tot je jouw loten ontvangt en kunt zien of je geld hebt gewonnen. Heb je dit geduld absoluut niet, dan kun je jouw loten beter in de winkel blijven kopen.

Een ander nadeel van het online kopen van loten, is dat je jouw prijs tot 50 euro alsnog in de winkel moet ophalen. Heb je geld gewonnen en zit je onder het bedrag van 50 euro, dan moet je dus alsnog naar de winkel om je geldprijs te innen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *