Hier moet je jouw lottojackpot niet aan uitgeven

Een dikke vette jackpot winnen in de loterij is hartstikke mooi natuurlijk. Toch brengt het geld niet voor iedereen geluk. Sterker nog: veel mensen blijven uiteindelijk met minder achter dan voordat ze hun geld hadden gewonnen. In dit artikel daarom wat tips om je geld vooral niet aan uit te geven.

Hoeren, drank en drugs

Het lijkt zo’n open deur, maar veel mensen doen het: al hun geld uitgeven aan feestjes vol vrouwen, drank en drugs. Er is menig verhaal bekend van loterijwinnaars (en -winnaressen) die hun geld op deze manier hebben verbrast. Een verslaving kan je snel failliet laten gaan, dus waak hiervoor!

Snelle auto’s

Tenzij je de megajackpot van de Powerball hebt gewonnen en tenzij je echt klassieke of unieke sportauto’s koopt en in uitmuntende staat houdt, zijn auto’s een geldverspilling. Dat je wat leuks voor jezelf koopt, is niet zo gek. Waak er echter voor dat je niet alles in snel minder geld waard wordende auto’s steekt.

Vakanties

Net als bij de auto’s geldt: in een zekere mate is het natuurlijk een goede besteding. Herinneringen zijn meer waard dan spullen, wordt wel eens gezegd. Over de top luxe tripjes waarbij je al je geld erdoorheen jaagt, zijn wellicht minder verstandig.

Plastische chirurgie

Een veel gehoorde besteding van vrouwen die de loterij winnen, is plastische chirurgie. Ben je al jaren aan het sparen voor een (kleine / verantwoorde) ingreep en heb je nu eindelijk het geld? Ga je gang! Ben je de boel aan het verbouwen als een overijverige aannemer in een leegstaande bouwval? Dan is het misschien tijd om pas op de plaats te maken.

Speeltjes en gadgets

Collector’s items kunnen altijd een interessante investering zijn. Dure tv’s, computers, mp3-spelers en meer van zulke elektronica dalen als een bezetene in waarde en zijn daarom geen slimme manier om je geld te spenderen. Doe er dus rustig aan mee.

Eerst nog de jackpot winnen? Begin met Online Lotto Spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *